Menu menu


Vrijblijvende offerte ontvangen ?

Wilt u graag een offerte voor het laten zetten van een nieuwe schutting, het bijhouden van uw tuin of het compleet aanleggen van uw nieuwe tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens. U ontvangt dan van ons een vrijblijvende offerte op maat :

Groen & Karwei
Tingietersdonk 497
7326 NZ Apeldoorn
Telefoon: 06-22781622
E-mail: info@groenenkarwei.nl


Groen / Tuinaanleg

Wilt u uw tuin opnieuw laten aanleggen, veranderingen in uw tuin of zoekt u iemand die uw tuin voor u onderhouw? Dan bent u bij Groen&Karwei aan het juiste adres. Mede door jarenlange ervaring in tuinaanleg en onderhoud kunnen we elke wens voor u vervullen. Kijk voor aangelegde tuinen eens op de Projecten pagina.

Laminaat leggen

Heeft u een mooi laminaat gezien maar heeft u geen idee hoe u dit moet leggen? Groen&Karwei heeft al vele 10-tallen laminaat vloeren gelegd en neemt dit karwei u graag uit handen. Van het leggen van de ondervloer tot het netjes afwerken van de vloer met de gewenste plintjes alles neer Groen&Karwei u uit handen. Voor aangelegde vloeren kijkt u op onze Projecten pagina.

Electra Klussen

Heeft u thuis electra die aan vervanging toe is? Wilt u ergens een extra stopcontact? Moet er een groep bij geplaatst worden in uw meterkast? Wilt u verlichting in uw tuin? Onze ervaren electromonteur kan al deze klussen voor u uit handen nemen en zorgt voor een net en veilig resultaat. Kijk u ook eens op onze Projecten pagina.


Ervaringen van klanten :

Schutting Plaatsen + Tuinaanleg :

Ik ergerde me al een poosje aan een te groot gegroeide heg als tuinafscheiding. Paul van Groen&Karwei kwam langs voor een adviesgesprek en adviseerde mij wat ik allemaal kon doen. In eerste instantie wilde ik een nieuwe schutting en wilde ik in een deel van mij tuin nieuwe sierbestrating. Paul liet mij diverse tuinen zien die hij had aangelegd en hierdoor kwam ik op nieuwe ideeen. In plaats van een schutting heb ik gekozen voor deels manden met rotsen erin en deels rekken met klim op. Het eindresultaat is echt prachtig geworden. Paul adviseerde mij ook welke beplating het beste kon plaatsen in mijn borders zodat ik weinig onderhoud heb aan mijn tuin.

Dhr J Bakx uit ApeldoornLaminaat in de woonkamer :

Vele jaren keek ik jaloers naar laminaatvloeren bij vrienden en familie. Mooie houtdesigns i.c.m. een enorm onderhoudsgemak leek mij ook wel wat, alleen had ik geen idee hoe ik een laminaatvloer moest leggen. Via via kwam ik bij Groen&Karwei uit. Ik zocht zelf een vloer waarbij Groen&Kawrei mij goed informeerde welke ondervloer ik hierbij het beste kon nemen. Groen&Karwei heeft zowel de ondervloer, de vloer en plinten in een dag gelegd zodat we geen dagenlang niet in onze woonkamer konden. Mijn woonkamer is nu een plaatje en laat ik graag aan iedereen vol trots zien!

Dhr Van der Steen uit ApeldoornVerlichting in de Tuin

Enkele jaren geleden heb ik mijn tuin volledig opnieuw laten aanleggen en was hier best tevreden mee. Echter wanneer het s'avonds wat sneller donker begon te worden moest ik steeds sneller naar binnen. Terwijl ik graag buiten een boek mag lezen. Via mijn broer kwam ik in contact met Groen&Karwei. Deze dachten goed met mij mee en er wet een plan gemaakt waar de verlichting geplaatst zou worden. Alles is zeer netjes en vakkundig aangelegd en ik kan nu ook wanneer het donker is heerlijk genieten van een boek in mijn tuin. Paul van Groen&Karwei enorm bedankt!

Mevr. K. Visser uit Zutphen